Prva dama Francuske priznala: Moj muž je pogriješio
Foto:Getty

Prva dama Francuske priznala: Moj muž je pogriješio

Prva dama Francuske Brižit Makron izjavila je da je nju izbor njenog supruga Emanuela za predsjednika "prestravio" i istakla da nema političke ambicije.

Kako prenosi AP, u neobično intimnom razgovoru za francuski radio RTL u četvrtak uveče, ona je opisala i složenost njenog odnosa sa muškarcem koji je 24 godine mlađi, dodavši da oni nisu "idealan par".

Priznala je da je francuski predsjednik, njen muž, pogriješio, pogotovo kada je vrijeđao nezaposlene ljude i što nije uspio da disciplinuje savjetnika za bezbjednost koji je pretukao demonstranta, što je, kako je rekla, "pogrešan korak koji se pretvorio u politički skandal".

Brižit Makron je takođe izrazila saosjećanje s demonstracijama "žutih prsluka" koji se, kako je rekla, "bore da sastave kraj s krajem" i koji su ljuti na Makronovu politiku koja podržava krupni kapital.

Na kraju intervjua za francuski radio, prva dama je podvukla da ne gaji nikakve političke ambicije: "Ne, ne, ne, ne. Nemam ni sklonosti ni sposobnosti za bavljenje politikom", poručila je Brižit Makron.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.