Đukanović na Cetinju: DPS uvijek na pravoj strani
Foto:DPS

Đukanović na Cetinju: DPS uvijek na pravoj strani

Demokratska partija socijalista svoj dan obilježila je na Cetinju, a predsjednik Milo Đukanović saopštio je da je DPS uprkos kritikama mnogih, dokazala da je na pravoj strani, ističući da nema pitanja za koje ta partija nije nadležna.

Đukanović je rekao i da odnos prema crkvi nije odnos prema nepravdi nego ka mogućnostima da sagledavamo teška ograničenja danas i ubuduće.

"Nakon zaokruživanja crnogorskog identiteta otvaraju i druga pitanja", rekao je Đukanović.

"Zato smo mi kritikovani, ali se pokazalo da smo na pravoj strani. Mi smo ozbiljni i odgovorni, pojedini su mislili, međutim da ćemo pasti na prvoj provjeri. Mi smo stožer i nema pitanja za koje nijesmo nadležni. Odnos prema crkvi nije odnos prema nepravdi nego ka mogućnostima da sagledavamo teška ograničenja danas i ubuduće. Ne želimo da zapostavimo ta pitanja, nego da ih rješavamo. Ubijeđen sam da ćemo i na ovom zadatku pokazati stepen odgovornosti, ali i dozu suptilnosti gdje bude potrebno", istakao je Đukanović.

6531435323962065870925025156751508984823808n

On je dodao i da se DPS uspješno suočila sa opstrukcijama opozicije.

"Sve smo uspjeli da riješimo, teška godina je za nama, a pred nama je izborna godina u partiji i Parlamentarni izbori. Lakše je partijama koje imaju zrelu opoziciju da se unaprjeđuju, a to izostaje", smatra Đukanović.

"Onda imamo obavezu da budemo inicijatori promjena", jasan je on.

Svi napori da se ošteti rejting DPS-a očajnički su neupjeli pokušaji, kazao je Đukanović.

"DPS ima 41,42 odsto. Razvojni projekti, ekonomski rast pokazatelji su da je Izvršna vlast obavila važan i odličan posao", rekao je on.

Izvor: RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.