Crna Gora izgubila od Italije na startu turnira u njemačkom Potsdamu

Crna Gora izgubila od Italije na startu turnira u njemačkom Potsdamu

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore na startu turnira u njemačkom Potsdamu izgubila je od selekcije Italije 8:5 (3:1, 3:0, 2:1, 0:3).

 Taj turnir je za izabranike Vladimira Gojkovića u sklopu provjera pred odlazak na Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Gvanžuu od 15. do 18. jula.

Slabo su naši momci otvorili meč, "azuri" su na poluvremenu imali vođstvo od 6:1, u nastavku je bilo 7:1 i 8:2, ali smo sa tri vezana gola uspjeli da ublažimo poraz. Po gol su postigli Obradović, Ivović, Čučković, Đurđić i Murišić. Kod Italijana istakao se Di Fulvio sa tri gola, po jedan su postigli Luongo, Veloto, Renzuto, Aikardi i Dolće, prenosi portal Wpolo.me.

"Ajkule" će sjutra igrati sa Grčkom od 17:45, dok je za nedjelju zakazan duel sa domaćinom od 12:45. Nakon Njemačke, Ivović i drugovi nastaviće pripreme na Škveru, 4. jula treniraće u Podgorici, dok 5. jula putuju za Kinu na završni pripreme.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.