Incident u KCCG: Pogoričanin udario doktorku i medicinsku sestru
KCCG

Drugu vrijeđao i prijetio joj,pa priveden

Incident u KCCG: Pogoričanin udario doktorku i medicinsku sestru

Podgorička policija privela je Podgoričanina D.P. koji je danas u prostorijama Kliničkog centra Crne Gore udario medicinsku sestru i doktorku, a drugu doktorku vrijeđao i prijetio joj.

"Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su danas reagovali odmah na poziv osoblja Kliničkog centra Crne Gore u Podgorici, došli na lice mjesta i priveli lice koje je prethodno u prostorijama KCCG fizički napalo doktorku i medicinsku sestru i vrijeđalo i prijetilo drugoj doktorki", saopšteno je iz Uprave policije.

Intervencija policije iz KCCG je zatražena danas oko 12 sati i 30 minuta.

"Policijski službenici CB Podgorica su odmah otišli na lice mjesta gdje im je saopšteno da je D.P. (38) iz Podgorice, koji je došao po terapiju, kako se sumnja, prvo fizički napao medicinsku sestru M.L. i zadao joj jedan udarac a potom i doktorku N.P. koju je dva puta udario. On je zatim, sumnja se, vrijeđao i prijetio doktorki T.P.J. Policija je odmah potom privela D.P. u službene policijske prostorije", navode iz policije.

Medicinskoj sestri i doktorki je ukazana medicinska pomoć.

O događaju je kako se dodaje, obaviješten nadležni tužilac koji će se izjasniti o kvalifikaciji događaja nakon prikupljanja potrebnih obavještenja.

 

                                                                                 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.