URA: Prvi susret turista sa Crnom Gorom stajalište kao iz ratom opustošene zemlje

URA: Prvi susret turista sa Crnom Gorom stajalište kao iz ratom opustošene zemlje

Sramna je i nedopustiva slika koju turisti koji se odluče da vozom dođu sa Aerodroma Golubovci do Podgorice zatiču na stajalištu Aerodorom u mjestu Mahala u Gradskoj opštini Golubovci, saopštio je danas Balša Vujačić odbornik URE u Skupštini GO Golubovci.

On kaže da je nevjerovatan nemar svih nadležnih (Željezničke infrastrukture i GO Golubovci) koji su dozvolili da stajalište za voz koje često služi kao početna veza turista od aerodroma do centra grada bude u takvom stanju.

„Prvi susret turista sa Crnom Gorom bude smeće i stajalište kao iz ratom opustošene zemlje. Stajalište godinama nije obnavljano, bez ikakvog je inventara a čak ni teren oko njega se ne kosi niti uređuje. Unutrašnjost samog stajališta služi kao deponija i javni toalet. Zamislite samo turistu koji dođe u Crnu Goru i ovo mu je prvi susret sa njom“, ukazuje Vujačić.

otpaduunutrasnjostistanice

Unutrašnjost

On apeluje na nadležne da ovo željezničko stajalište upriliče namjeri, a posebno iz razloga što je sve više veza turista sa centrom grada od aerodoroma.

„Osim toga stajalište koristi i lokalno stanovništvo koje kada su kišni dani nemaju sklonište od vremenskih nepogoda a i stajalište je potpuno neupotrebljivo i drugim danima“, objašnjava na kraju Vujačić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.