Buldog pojeo čak 19 cucli za bebe

Buldog pojeo čak 19 cucli za bebe

Veterinari u jednoj klinici za životinje u Bostonu iznenadili su se kada su u stomaku buldoga Mortimera pronašli 19 dječjih cucli.

Porodica Velsli dovela je psa na kliniku pošto su još u aprilu primijetili da trogodišnji buldog Mortimer ima mučninu prije obroka.

Vlasnica je odvela psa kod veterinara koji mu je prepisao lijekove, ali oni nisu pomogli i Mortimer je potpuno prestao da jede.

Zatim je vlasnica odvela buldoga u Angel medicinski centar za životinje u Bostonu, gdje su rentgenskim snimkom otkrili cucle u Mortimerovom stomaku.

Veterinari misle da je Mortimer mjesecima uzimao cucle od dvoje djece svoje vlasnice.

Cucle su uklonjene bez operacije i Mortimer se potpuno oporavio i vratio kući.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.