Telemach otključao sve kanale i Video Klub za svoje korisnike

Telemach otključao sve kanale i Video Klub za svoje korisnike

Telemach je pripremio iznenađenje za svoje korisnike te će od 20. juna do 31. avgusta biti otključani svi dodatni digitalni kanali i Video klub naslovi.

Bilo da ste na raspustu, odmoru ili na kratkoj pauzi od posla, moći ćete da uživate uz više od 170 kanala, od kojih je preko 50 u HD rezoluciji.

Korisnici Telemacha će imati veliki izbor naslova HBO programa. Ovaj kanal je moguće aktivirati putem portala Moj Telemach, dok će svi ostali kanali biti otključani automatski. U okviru HBO kataloga,  dostupne će biti svjetski popularne serije, kao što su Sluškinjina priča III, Nevine laži II, Euforija, Španska princeza, Viktorija III, zatim serije Kardinal, Meci, Rivijera II u Pickbox katalogu, u Cinestar Premier Plus katalogu Dikario 2: ratnik, Plan bjekstva 2 i Špijun koji me je šutnuo, kao i hiljade drugih. Za potpuni ugođaj, u svakom trenutku možete da odaberete i neki od 16000 popularnih naslova iz Telemach Video kluba koji neprekidno raste, saopštavaju iz Telemacha.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.