Putin: Rusija ne želi da bude kao Sovjetski Savez
Vladimir Puti, foto: Screenshot

Putin: Rusija ne želi da bude kao Sovjetski Savez

Vladimir Putin izjavio je da Rusija ne želi da bude kao Sovjetski Savez, koji je nametao svoj način života i politički sistem svojim susjedima.

On je napomenuo da je sovjetska politika bila "kontraproduktivna, preskupa i da nije imala istorijsku perspektivu" i da je "nemoguće primorati druge ljude da žive po vašim pravilima", prenio je AP.

Na pitanje da li je Rusija povratila status Sovjetskog Saveza, Putin je rekao da to nije potrebno.

Na današnjoj televizijskoj sesiji, ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu stiglo je oko 2.645 miliona pitanja i poruka, objavila je televizija Rosija-24 posle sedamnaeste sesije "Direktna linija", prenio je TAS S.

Naime, samo tokom sesije primljeno je više od milion pitanja i adresa, uprkos DDoS napada.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.