Popović: Ako usvoje Zakon protjerati ambasadora i zabraniti ulazak u Srbiju predstavnicima crnogorske vlasti
Popović

Popović: Ako usvoje Zakon protjerati ambasadora i zabraniti ulazak u Srbiju predstavnicima crnogorske vlasti

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Srbije i lider Srpske narodne partije Nenad Popović, kazao je za "Novosti", da čvrsto ostaje pri stavu da je režim Mila Đukanovića neprijateljski prema Srbiji i srpskom narodu.

"Njihov i cilj njihovih mentora je da unište SPC i srpski narod u Crnoj Gori.", ponovio je Popović navodeći da je u "u pitanju kriminlani režim".

"Ukoliko taj montenegrinski režim usvoji Zakon o slobodi vjeroispovesti i krene na osnovu njega da nam otme Ostrog i Cetinjski Manastir, a i sve druge hramove SPC u Crnoj Gori, smatram, i za to ću se zalagati, da Srbija treba da preduzme najoštrije mjere protiv predstavnika tog režima, kao što je protjerivanje njihovog ambasadora iz Srbije, zabrana ulaska Milu Đukanoviću i predstavnicima crnogorske Vlade u Srbiju, kao i preduzimanje ekonomskih mjera, ali i blokade imovine i drugih poslovnih aktivnosti u Srbiji.", kazao je on.

Popović je naveo da Ostrog i srpske svetinje u Crnoj Gori "moraju braniti odlučnim i čvrstim mjerama:- Ovde uzmicanja nema".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.