Cetinjaninu prijava zbog nedozvoljene trgovine
Foto: Ilustracija

Uprava policije

Cetinjaninu prijava zbog nedozvoljene trgovine

Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Podgorica preduzeli niz aktivnosti u cilju pojačane kontrole bezbjednosno interesantnih lica.

U saradnji sa Upravom za inspekcijske poslove i Upravom carina policija je pretresom pronašla i od bezbjednosno interesantnog lica oduzela akciznu robu i vozilo radi provjere.

"Naime, postupajući po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Cetinju policija je izvršila pretres trgovinskog objekta u vlasništvu bezbjednosno interesantnog lica M.N. (53) iz Cetinja, koji je bliski srodnik L.N. (20) koji je osumnjičen za krivično djelo teško ubistvo na štetu B.M. koje je počinjeno 11.06.2019. godine u Cetinju", saopšteno je iz Uprave policije.

Kako su naveli, Policijski službenici su prilikom pretresa pronašli i oduzeli 1.529 paklica cigareta, 11 pakovanja rezanog duvana  i 17 boca alkoholnih pića ukupne tržišne vrijednosti oko 4.000 eura.

Osim toga, policija je od M.N. oduzela vozilo marke „Toyota” radi provjera.

"O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom  tužilaštvu u Cetinju koji je naložio da se protiv M.N. podnese krivična prijava zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina", zaključuju iz UP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.