Dom zdravlja na Starom Aerodromu dobio solarnu klupu
Foto: Printscreen

Donacija zaposlenog

Dom zdravlja na Starom Aerodromu dobio solarnu klupu

Ispred zdravstvenog objekta Doma zdravlja Podgorica, na Starom Aerodromu, postavljena je solarna klupa za besplatno punjenje mobilnih telefona i ostalih uređaja, koji koriste bežično punjenje i USB priključak.

Klupa je izrađena od željeza sa kombinacijom drveta, a može da puni uređaje pet dana bez sunca.

Kako se navodi u saopštenju Doma zdravlja, klupu je napravio i donirao svojoj ustanovi, specijalista zaštite podataka i sigurnosti informacionih sistema Vladimir Tošković, inače rukovodilac IT sektora u Domu zdravlja Podgorica.

Tošković je samostalno i postavio klupu ispred zdravstvenog objekta na Starom Aerodromu.

Direktor Doma zdravlja Podgorica Nebojša Kavarić, kazao je da će praćenje i uvođenje novih tehnologija i ubuduće biti imperativ Doma zdravlja Podgorica, kako bi doprinijeli poboljšanju mjera energetske efikasnosti i izlazili u susret pacijentima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.