Tači smijenio Nikolića sa funkcije političkog savjetnika
Hašim Tači

Tači smijenio Nikolića sa funkcije političkog savjetnika

Predsjednik Kosova Hašim Tači razriješio je dužnosti Branislava Nikolića funkcije političkog savjetnika u kabinetu.

Iz Tačijevog kabineta saopšteno je da Nikolić nije razriješen zbog pisanja medija na albanskom jeziku o njegovoj povezanosti sa srpskim obavještajnim agencijama i službama.

U saopštenju je navedeno da će nadležne službe ozbiljno razmotriti i istražiti sumnjive aktivnosti Nikolića, bilo da su one krivične ili druge prirode, te da je Tači odluku o razrješenju donio kako bi nadležnim službama bilo omogućeno da sprovedu neometanu istragu.

Branislav Nikolić je brat gradonačelnika opštine Štrpce Bratislava Nikolića, a na funkciju savjetnika imenovan je na prijedlog Srpske liste.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.