Ubistva u Londonu, tri žrtve za 24 sata
ilustracija

Ubistva u Londonu, tri žrtve za 24 sata

Londonska policija saopštila da je u subotu, u istočnom dijelu Londona ubijen 34-godišnji Rus. Ispostavilo se da je on treća žrtva, za svega 24 sata.​

 

 

"Detektivi istražuju smrt Gleba Stanislavoviča Žebrovskog, poznatog i kao Gleb Stalnoj. On je izboden nekoliko puta i konstatovana je smrt na licu mjesta", stoji u saopštenju policije, izdatom u utorak.

U vezi s tim ubistvima uhapšene su dvije osobe, a istraga je u toku, dodaje londonska policija.

Dan prije, policija je navela da je u Londonu uhapšeno 11 osoba zbog povezanosti sa pucnjavama u Londonu i napadima nožem, u kojima je za samo 24 sata stradalo troje ljudi.

Dva mladića ubijena su u razmaku od svega nekoliko minuta u dva različita dela Londona, a treći, Rus, ubijen je u subotu.

Prošle sedmice britanski ministar pravde je saopštio da su napadi nožem i pištoljima toliko porasli da su na najvišem dosad zabilježenom nivou.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.