Još 150 domaćinstava dobilo umanjenje od 50 eura na računu za struju

Nagradna igra EPCGa

Još 150 domaćinstava dobilo umanjenje od 50 eura na računu za struju

Danas je u prostorijama upravne zgrade EPCG u Nikšiću izvučeno 150 pretplatnih brojeva domaćinstava, članova Zlatnog tima, koja će dobiti umanjenje od 50 eura na junskom računu za utrošenu električnu energiju.

Dobitnici petog, poslednjeg kola nagradne igre ZLATNI TIM UHVATI RITAM, su skoro iz svih crnogorskih opština. U bazi za izvlačenje našlo se 146.350 domaćinstava, od koji 12.812 koristi servis elektronski račun. 110 umanjenja od 50 eura  izvlačilo se iz baze u kojoj su svi članovi Zlatnog tima, njih 146.350, a 40 umanjenja iz baze u kojoj su članovi Zlatnog tima koji koriste servis Elektronski račun, kojih je bilo 12.812, saopšteno je iz Elektroprivrede.

Spisak dobitnika možete pogledati u galeriji na dnu članka.

Nagradna igra EPCGa počela je 15. januara i trajala je do 31. maja, a odvijala se u pet kola. Organizovana je za članove ZLATNOG TIMA, a od januara do danas dodijeljen je automobil OPEL ASTRA ENJOY i 750 umanjenja od 50 eura na računima za utrošenu električnu energiju.

Podsjećamo da EPCG priređuje nagradnu igru ZLATNI TIM – UHVATI RITAM 2, od 15. do 30. juna, za  potrošače iz kategorije domaćinstva, koji su članovi ZLATNOG TIMA. Svi potrošači iz kategorije domaćinstva, koji su članovi Zlatnog tima, u prilici su da osvoje jednu od nagrada iz bogatog nagradnog fonda kojeg čine automobil Citroen C-ELYSEE (1,5Hdi 100ks 4 vrata), kao i 150 umanjenja od 50 eura na računima za utrošenu električnu energiju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.