Preminuo novinar Velizar Veljo Brajović
Velizar Veljo Brajović, foto: Privatna arhiva

Preminuo novinar Velizar Veljo Brajović

Crnogorski novinar Velizar Veljo Brajović preminuo je danas u 67. godini.

Rođen je 1953. godine u Danilovgradu, a tokom bogate karijere bio je novinar i saradnik „Titogradske tribine“, zagrebačke „Mladosti“, sarajevskog „Oslobođenja“, beogradskog „Nedeljnog telegrafa“ i „Vremena“, zatim lista Liberal, a radio je i kao dopisnik i izvještač BBC-a i brojnih drugih medija.

Bio je član prve redakcije crnogorskog nedjeljnika Monitor, kao i glavni i odgovorni urednik dnevnih novina Publika i Republika.

Brajović će biti sahranjen 17. juna na mjesnom groblju u Jelenku kod Danilovgrada.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.