Gruevski: Zaev laže da sam napustio zemlju u gepeku
Nikola Gruevski

Gruevski: Zaev laže da sam napustio zemlju u gepeku

Bivši makedonski premijer i aktuelni politički azilant u Mađarskoj Nikola Gruevski, demantovao da je napustio zemlju u gepeku automobila.

"U životu mi nije palo na pamet da ulazim u gepek automobila za bilo kakve svrhe", napisao je Gruevski na svom Fejsbuk profilu.

Kako je kazao, istinu zna i Zaev, o tome da je otišao jer su se u Makedoniji vodili politički motivisani procesi protiv njega, u kojima su se unaprijed znale presude koje je, kako tvrdi, lično naručio Zaev, iako nijesu postojali pravni argumenti o izvršenju krivičnog djela.

"Otišao sam jer su mi u zatvoru spremali linč. Istina je da sam otišao veoma lako i jednostvano, a on je (Zaev) prije neki dan potrošio četvrtinu emisije o rezultatima njegove vlade govoreću o meni i o tome kako sam napustio zemlju, lažući i izmišljajući", navodi Gruevski.

Prema riječima Gruevskog, nakon toga Zaev je nastavio da laže svijet i međunarodne medije o tome kako je on napustio državu, prenosi Tanjug.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.