Održana Osma izborna konferencija DPS Žabljak
Foto: OO DPS Žabljak

Održana Osma izborna konferencija DPS Žabljak

Danas je održana Osma izborna konferencija Demokratske partija socijalista Žabljak kojoj su prisustvovali, član Predsjedništva Milan Roćen, član Izvršnog odbora Milosav Anđelić, predsjednik OO Demokrata Žabljaka, predsjednici Saveza boraca i penzionera Žabljaka, članovi Opštinskog odbora i izabrani predstavnici ispred mjesnih odbora.

Kako je saopšteno iz OO DPS Žabljak, Opštinsku izbornu konferenciju otvorio je predsjednik Opštinskog odbora DPS-a Žabljak Milorad Zarubica.

Konferenciju su pozdravili Milan Roćen, Milosav Anđelić i Spasoje Ostojić.

Kako se dalje navodi, konferencija je nakon svečanog dijela nastavila radni dio sa unaprijed predviđenim dnevnim redom. Razmotren je i usvojen Izvještaj o radu Opštinskog odbora između dvije konferencije.

"Izabran je novi Opštinski odbor od 53 člana. U Opštinski dbor shodno statutu po osnovu funkcije ušlo je 21 član, tako da novi saziv Opštinskog odbora broji 74 člana. U Opštinski odbor izabrano je 34% pripadnica ljepšeg pola, 35,85% novih članova i 22,64% mladih članova. Konferencija je protekla u izuzetnoj atmosferi, sa iskazanim zadovoljstvom postignutim radom i rezultatima u partiji u prethodnom periodu, uz ocjenu da je potrebno modernizovati rad partije, u duhu novog vremena, i očekivanog daljeg napretka Žabljaka i naše Crne Gore", navodi se u saopštenju OO DPS Žabljak.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.