Đeljošaj: Sve što su napisali je propaganda i neistina
Nik Đeljošaj

Reagovao na saopštenje OO DPS Tuzi

Đeljošaj: Sve što su napisali je propaganda i neistina

Predsjednik Albanskog foruma Nik Đeljošaj reagovao je na saopštenje OO DPS Tuzi, u kojem su naveli da im nije poznat razlog ponovnog odgađanja sjednice Skupštine opštine Tuzi.

"Tuški DPS-ovci nikako da se otrijezne od 3. marta, kada su građani bukvalno ponizili Halila, Nikolu... i pokazali gdje im je mjesto u Malesiji", naveo je Đeljošaj u reagovanju na saopštenje.

"Sve što su napisali u današnjem saopštenju je propaganda i neistina, svaka riječ", rekao je on.

"Zbog javnosti, izvan Tuzi smo bili primorani reagovati, jer u Tuzima gubitničkoj družini DPS-ovaca niko ništa ne vjeruje", naveo je Đeljošaj.

"Tuški DPS-ovci o fašizmu?! Ako su zaboravili šta znači fašizam, neka pregledaju diskusije Dukovica i Gegaja sa prethodnih sjednica Skupštine Tuzi", piše u reagovanju Đeljošaja.

"Ko ne zna razloge odgađanja sjednica, pokazuje kako ništa ne zna o Malesiji i dešavanjima u njoj, možda su se zatvorili u mišju rupu i sanjaju", piše Đeljošaj u reagovanju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.