Đoković neće igrati na ovogodišnjem Lejver kupu
Novak Đoković

Švajcarska

Đoković neće igrati na ovogodišnjem Lejver kupu

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković neće igrati na ovogodišnjem Lejver kupu koji se održava u septembru u Švajcarskoj.

Srpski igrač je prošle godine nastupio na tom takmičenju u Čikagu, a sada će Tim Evrope, pored Rafaela Nadala i Rodžera Federera, činiti Fabio Fonjini, Dominik Tim i Aleksandar Zverev.

Selektor Tima Evrope je Bjern Borg, a Tim svijeta će predvoditi Džon Mekinro, koji će naknadno objaviti sastav.

Lejver kup je takmičenje koje su inicirali Rod Lejver i Rodžer Federer, a u septembru će u Ženevi biti održano treće izdanje, od 20. do 22. septembra.

Pored Čikaga, Lejver kup je dosad igran i u Pragu, 2017. godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.