Kina: Srušilo se 120 metara mosta, dva vozila završila u vodi (VIDEO)
Foto:Reuters

Kina: Srušilo se 120 metara mosta, dva vozila završila u vodi (VIDEO)

Dio mosta dug 120 metara pao je u rijeku u gradu Hejuan na jugu Kine. Dva vozila završila su u vodi, dok se dvije osobe vode kao nestale, saopštili su zvaničnici.

Policija grada Hejuana saopštila je da se u jutarnjim časovima srušila sekcija dužine 120 metara. Agencija Sinhua javila je da su dva pripadnika službe obezbjeđenja spasila muškarca starog 44 godine, a da su dvije osobe nestale.

Dramatični trenutak rušenja, koji se odigrao za nekoliko sekundi, zabilježila je kamera za nadzor. Nije bilo nikakvog nagovještaja ovog događaja, prenijela je Srna.

Most se nalazi na rijeci Dongđijang u provinciji Guangdong.

Pokrenuta je istraga o uzroku kolapsa.

Južni dio Kine zahvaćen je jakim kišama, u kojima je nastradala 61 osoba, ali nije poznato da li je nabujala voda imala uticaja na rušenje mosta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.