Crnogorac uhapšen zbog ubistva Cvetanovića osumnjičen za najmanje 4 ubistva?
Sa mjesta ubistva Cvetanovića, foto:Novosti

Crnogorac uhapšen zbog ubistva Cvetanovića osumnjičen za najmanje 4 ubistva?

Policija Srbije, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, radi na rasvetljavanju krivičnih djela ubistva za koje se sumnja da je izvršio Marjan V. (34), a sumnja se da je on izvršio najmanje četiri ubistva, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova te zemlje.

Marjan Vujačić iz Crne Gore je prije dva dana uhapšen u Novom Sadu zbog sumnje da je 27. septembra 2017. u Vranju, sa više hitaca iz vatrenog oružja, ubio tridesetogodišnjeg Jugoslava Cvetanovića, stoji u saopštenju policije.

Intenzivnim radom policije došlo se do saznanja da bi osumnjičeni mogao biti odgovoran za još tri ubistva, od kojih su dva počinjena u Crnoj Gori, a jedno u Holandiji.

Kako pišu beogradske Novosti, prema operativnim saznanjima srpske policije, on se sumnjiči da je povezan sa još ubistvima Veselina Kalezića u novembru 2018. u Podgorici, kao i Mila Ilića početkom maja, takođe u glavnom gradu Crne Gore. 

Riječ je ljudima koji su navodno bili bliski kavačkom klanu. Postoje indicije da je Marjan V. ubio i Gorana Tasića Gokčeta u Holandiji marta 2018. godine.

Osumnjičenom Marjan V. je Viši sud u Beogradu odredio pritvor do 30 dana.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.