Novinari iz Srbije nisu napadnuti na Velikom Pijesku, došlo do saobraćajne nezgode
ilustracija

Novinari iz Srbije nisu napadnuti na Velikom Pijesku, došlo do saobraćajne nezgode

Na Velikom Pijesku u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u petak oko podneva, oštećena su tri automobila koje su koristili novinari iz regiona.U policiji ističu da nije bilo nikakve namjere već je riječ o saobraćajnoj nezgodi u kojoj nema povrijeđenih.

"Tri automobila koje koriste novinari su bila parkirana na Velikom Pijesku. Vozilo, stranih registarskih oznaka koje je prolazilo pored parkiranih automobila, iste je zakačio i nanio manju materijalnu štetu. Policija radi na identifikaciji vozača koji je oštetio tri vozila", kazali su u barskoj policiji, prenosi portal Jedro.bar,

Pojedini portal su prenijeli vijest da je na Velikom Pijesku u petak napadnuta grupa novinara iz Srbije, što su u policiji negirali objašnjavajući da se radi o saobraćajnom incidentu u kojem nije bilo povrijeđenih.

U ime domaćina studijskoj grupi, direktor Turističke organizacije Bar Emil Kukalj je potvrdio da su novinari u posjeti Baru.

"U maniru dobrih domaćina, tradicionalno Turistička organizacija Bar ugosti tokom godine više grupa novinara iz zemalja regiona, kao i drugih država sa ciljem da im predstavimo potencijale barske rivijere i zaleđa, kulturno-istorijske znamenitosti, sadržajnost ponude",kazao je Kukalj koji je takođe, istakao da niko od novinara nije povrijeđen.

"Težimo da se turisti, naši gosti, osjećaju lijepo i uživaju na barskoj rivijeri,i ponesu najljepše utiske iz Bara", kazao je Kukalj.

Jedro.bar

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.