Sekulić: Nema više potrebe da mještani čuvaju Bukovicu
Sekulić

Obustavljeni i radovi i protesti

Sekulić: Nema više potrebe da mještani čuvaju Bukovicu

Pripremni radovi za izgradnju male hidroelektrane na rijeci Bukovici biće obustavljeni do donošenja odluke Vlade o tom pitanju, kazala je ministarka ekonomije Dragica Sekulić, nakon sastanka u Opštini Šavnik.

Na drugoj strani, kako je saopštila Sekulić, mještani će obustaviti proteste.

“U velikoj je mjeri zloupotrijebljeno ono sa čim se suočava lokalno stanovništvo”, poručila je ministarka Sekulić, prenosi Portal Rtcg.

Dragica Sekulić, radna posjeta opštini Šavnik

Ministarka je danas sa saradnicima obišla lokaciju na kojoj su započeti pripremni radovi za izgradnju male hidroelektrane na rijeci Bukovici.

Sekulić je mještanima poručila da nema više potrebe da čuvaju Bukovicu.

Dragica Sekulić, radna posjeta opštini Šavnik

“Dogovorili smo se da nema govora o tome da bude bilo kakve radikalizacije protesta. Mještani su me obavijestili da to nije ni bila nihova namjera, da je to dosta kroz medije zloupotrijebljeno”, poručila je Sekulić.

Ona je kazala da nije dogovoren rok u kojem će vlada donijeti odluku o gradnji MHE na Bukovici.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.