Zenica: Branili djevojku od njenog momka pa teško povrijeđeni
ilustracija

Zenica: Branili djevojku od njenog momka pa teško povrijeđeni

U jednom ugostiteljskom objektu u Zenici nožem su napadnuta dva muškarca prije dva dana, potvrdila je za Radio Sarajevo portparolka Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Aldina Ahmić.

Kako je navela Ahmić, došlo je do verbalnog konflikta među trojicom muškaraca, nakon čega je jedan od njih nožem napao i nanio teže tjelesne povrede drugoj dvojici muškaraca.

Prema riječima očevidaca, dvojica muškaraca su branila djevojku od njenog momka te su tako nastradali.

Oba povrijeđena muškarca nalaze se u Kantonalnoj bolnici Zenica gdje im se ukazuje ljekarska pomoć i gdje su im dijagnostifikovane teže tjelesne povrede, te su zadržani na daljem liječenju.

Prema nezvaničnim informacijama, jednom od muškaraca se bore za život i gubi mnogo krvi.

Kako je navela Ahmić za portal Radija Sarajeva, napadač je uhapšen i nalazi se na kriminalističkoj obradi u MUP-u ZDK.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.