Zakucao se u kamion: Motociklista se snimao kako upravlja nogama dok kuca na telefonu(VIDEO)
Foto: Screenshot

Kobna vožnja

Zakucao se u kamion: Motociklista se snimao kako upravlja nogama dok kuca na telefonu(VIDEO)

Ruski zaljubljenik u motore i popularni bloger Artem Boldirev poginuo je u saobraćajnoj nesreći u ponedjeljak na autoputu blizu Moskve, ubrzo nakon što se snimao kako vozi “harlija” nogama dok kuca na telefonu.

Snimak svojih poslednjih trenutaka poslao je prijatelju Evgeniju Matvejevu nekoliko minuta prije nego što se zakucao u kamion pri brzini većoj od 130 kilometara na čas.

Boldirev je imao više od 300.000 pratilaca na Jutjub kanalu “Moto Nexus“ a bio je poznat kao kabadahija. Prijatelji kažu da je volio da vozi bez kacige jer mu je, kako im je pričao, bilo draže da pogine nego da ostane invalid.

U fatalnom udesu je ipak nosio kacigu, ali mu nije pomogla, a jedna od poslednjih izjava, u snimku koji je poslao, mu je bila: 

“Većina problema nastaje zbog činjenice da me nije briga”.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.