Crnogorac uhapšen zbog ubistva u Vranju
Ilustracija

Određeno mu zadržaavanje 48 sati

Crnogorac uhapšen zbog ubistva u Vranju

Crnogorski državljanin uhapšen je u Novom Sadu i sumnjiči se za ubistvo Jugoslava Cvetanovića (30), brata Saše Cvetanovića, zvanog Pitbul (35).

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa višim javnim tužilaštvima u Novom Sadu i Vranju, uhapsili su popodne u Novom Sadu Crnogorca M. V. (34) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo, saopštio je MUP.

M. V. se sumnjiči da je 27. septembra 2017. godine u Vranju, sa više hitaca iz vatrenog oružja, ubio tridesetogodišnjeg Jugoslava Cvetanovića. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

Podsjetimo, Saša Cvetanović zvani Pitbul (34) tereti se za ubistvo Nikole Bojovića (39), brata Luke Bojovića (39), vođe zemunskog klana. Njegov rođeni brat Jugoslav ubijen je iz osvete...

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.