Đukanović: Nikolić pušten da se brani sa slobode
Atlas banka

Đukanović: Nikolić pušten da se brani sa slobode

Doskorašnji izvršni direktor Atlas banke Marko Nikolić pušten je da se brani sa slobode, saopštio je njegov advokat Željko Đukanović.

Okrivljenom Marku Nikolicu, je bio određen pritvior od strane Višeg suda u Podgorici 16. maja ove godine.

"Pritvor je određen, zbog postojanja pritvorskog osnova iz čl.175 st.1 tačka 2 ZKP tj. zbog tzv. koluzione opasnosti," rekao je Đukanović, za RTCG.

"U međuvremenu specijalni tužilac je saslušao određena lica u svojstvu svjedoka, nakon čega sam predložio ukidanje pritvora iz izričitog razloga, što je shodno odredbama iz čl 175 st.3 ZKP otpao osnov zbog kojeg je pritvor određen, pa je sudija za istragu Višeg suda u Podgorici, usvojio moj prijedlog da ukine pritvor, nakon čega je okrivljeni pušten da se u daljem toku postupka brani sa slobode," rekao je Đukanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.