Reagovanje Uprave policije: Krađa na Žabljaku prijavljena posle više od mjesec dana
ilustracija

Rade na rasvjetljavanju

Reagovanje Uprave policije: Krađa na Žabljaku prijavljena posle više od mjesec dana

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Žabljak preduzimaju aktivnosti na rasvjetljavanju teške krađe koju je Miraš Nikitović prijavio da je izvršena u njegovoj kući u selu Virak, kojom prilikom je iz zaključanog kofera, kako je prijavio, otuđen novac, saopšteno je Iz Uprave policije.

Uprava policije reagovala je na tekst koji se odnosi na to da se građanin Miraš Nikitović iz sela Virak kod Žabljaka obratio direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću povodom krađe koju je prijavio da je izvršena u njegovoj kući u ovom selu.

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti Žabljak preduzimaju aktivnosti na rasvjetljavanju teške krađe koju je M.N. prijavio da je izvršena u njegovoj kući u selu Virak, kojom prilikom je iz zaključanog kofera, kako je prijavio, otuđen novac. Na licu mjesta je izvršen uviđaj. Sa lica mjesta nisu na žalost mogli biti izuzeti tragovi pogodni za vještačenje zato što je M.N. krivično djelo, putem telefona, prijavio nakon više od mjesec dana pošto je ovo krivično djelo izvršeno, u kojem periodu je kuća više puta bila čišćena. Službenici policije intenzivno rade na rješavanju ovog djela u komunikaciji sa nadležnim tužiocem, shodno operativnim saznanjima koja policija posjeduje. Policijski službenici su takođe u komunikaciji sa M.N, kao i načelnici CB Pljevlja i OB Žabljak koji su M.N. više puta primali na razgovor.", navodi se u reagovanju Uprave policije.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.