U timu Lazovića Žižić i Golubović
Lazović

Sektor za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije

U timu Lazovića Žižić i Golubović

Načelnik Centra bezbjednosti Nikšić Milorad Zižić od ponedjeljka biće šef u Sektoru za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije kojim rukovodi nedavno imenovani Zoran Lazović.

U timu Lazovića biće i njegov dugogodišnji saradnik iz Agencije za nacionalnu bezbjednost Duško Golubović, piše Pobjeda.

Golubović će biti u odsjeku za rješavanje teških krivičnih djela. Osim Golubovića, pominju se i Dejan Knežević i Mirko Banović kao novi šefovi. Knežević će rukovoditi odsjekom za droge, a Banović odsjekom za operativnu podršku.

Za rukovodioca nikšićke policije biće imenovan Tihomir Goranović, doskorašnji inspektor za unutrašnju kontrolu rada tamošnje policije.

Vlada je na sjedinci održanoj 30. maja donijela odluku da za pomoćnike direktora policije Veselina Veljovića, pored Lazovića budu Dejan Đurović, Drago Spičanović i Zoran Tomčić.

Đurović je rukovodilac Sektora za sprečavanje pranja novca i finansiranja terorizma, Spičanović rukovodilac organizacionih jedinica za ljudske resurse, finansije i tehničku podršku, a Tomčić je na čelu Sektora specijalne policije.

Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.