DPS: Čekamo novu sjednicu i novog predsjednika koji će voditi računa o interesu građana
Mihailo Anđušić

"Zna se ko je većina u Kotoru"

DPS: Čekamo novu sjednicu i novog predsjednika koji će voditi računa o interesu građana

Nakon što je Upravni sud poništio odluku o razrješenju Vladimira Jokića sa mjesta predsjednika Opštine Kotor, iz DPS-a za TVCG poručuju da se zna ko je nova većina u Kotoru, te da čekaju novu sjednicu i novog predsjednika koji će voditi računa o interesu građana.

U DPS -a, kažu da sudsku odluku neće komentarisati, ali će je, kada je dobiju pažljivo analizirati i postupiti u skladu sa zakonom.

Ipak, poručuju da je jedno jasno - zna se ko je sada većina u Kotoru.

"Ono što je, rekao bih, suština u ovoj situaciji i što je opšte poznato političkoj javnosti, to je da u Kotoru evidentno postoji nova politička većina, za koju sam siguran da će se u najskorije vrijeme valorizovati tako što će Kotor dobiti novog presjednika iz nove skupštinske većine. Ukoliko ne bude novih nelegitimnih odluka od strane vlasti koja je dovela Opštinu Kotor u situaciju u kakvu je dovela trenutno," saopštio je Mihailo Anđušić iz DPS-a.

U DPS-u čekaju novu sjednicu lokalnog parlamenta Kotora i novog predsjednika Opštine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.