Polagala ispit pola sata nakon porođaja
Ilustracija

Polagala ispit pola sata nakon porođaja

Jedna žena u Etiopiji porodila se u bolnici i poslije samo 30 minuta polagala ispit.

Almaz Derese (21), iz Metua na zapadu Etiopije, nadala se da će uspjeti da položi test prije nego što se porodi, međutim ispit je odložen zbog Ramazana.

U ponedjeljak je dobila trudove, nedugo prije nego što je ispit trebalo da počne.

20190611210743543130

Kako je rekla, učenje tokom trudnoće nije joj bio problem, a nije željela da čeka narednu godinu kako bi završila školovanje.

Engleski, amharski jezik i matematiku polagala je u ponedjeljak u bolnici, a završne testova radiće i u naredna dva dana.

"Jer sam žurila na ispit moji trudovi uopšte nisu bili teški", rekla je ona za BBC.

Njen suprug Tades Tulu rekao je da je morao da ubijedi školske zvaničnike da joj dozvole da testove radi u bolnici.

Almaz se sprema i za fakultet, a njen sinčić je savršeno zdrav.

telegraf

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.