Maskara se neće razmazati

"Tuš-štit" čuva šminku i pod tušem(FOTO)

Na tržištu se pojavio novi proizvod koji omogućava bezbrižno tuširanje i našminkanima damama, bez bojazni da će im se karmin ili maskara razmazati. To je "showrshield" ili „tuš-štit".

Mnogim ženama, priča je već poznata – našminkale ste se, i osjetile da ipak, prije izlaska, ponovo morate pod tuš, makar na brzinu. 

Na tržištu je sada zato novi proizvod, koji damama omogućava da se bez brige istuširaju, a da ne brinu da će im se šminka razmazati.

a1b07f0ed1e0a68dd8bb5841023f168e

Proizvod se zove „tuš-štit“, napravljen je od plastike koja štiti lice od vode, i na on-lajn prodavnicama nudi se po cijeni od oko 15 eira.

Štit takođe ima funkciju zaštite lica nakon hirurških zahvata, posle nadogradnje trepavica ili intervencija na obrvama.

Šeridan El, koja prodaje „tuš-štit“, navodi da je na ideju da osmisli ovako nešto, došla kada joj je dojadilo da popravlja šminku nakon tuširanja. Sada je razvila sopstveni biznis on-lajn trgovine.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.