Pucnjava u bašti lokala: Ubijen Cetinjanin, tri osobe povrijeđene, policija potražuje dva lica
Ilustracija

Cetinje

Pucnjava u bašti lokala: Ubijen Cetinjanin, tri osobe povrijeđene, policija potražuje dva lica

Cetinjanin Bogdan - Bobo Milić preminuo je od posljedica ranjavanja, nakon što je, za sada nepoznati napadač pucao na njega u bašti lokala u Bulevaru crnogorskih junaka na Cetinju.

Cetinjska policija zajedno sa službenicima Centra bezbjednosti Podgorica i nadležnih sektora, intenzivno radi na rasvjetljavanju događaja u kojem su danas u Cetinju četiri lica zadobila povrede od vatrenog oružja od kojih je jedno lice preminulo. Policija zbog ovog događaja potražuje dva lica.

"Četiri lica, B.M (37), D.V (33), G.V (48) i M.V (48) iz Cetinja, zadobila su povrede od vatrenog oružja danas oko 17,10 časova ispred lokala Portun, u Bulevaru Crnogorskih junaka u Cetinju. U pravcu ova četiri lica hice iz vatrenog oružja ispalila su dva lica za kojima policija traga", saopšteno je iz policije.

Povrijeđena lica su hospitalizovana u zdravstvenoj ustanovi gdje je Milić podlegao povredama.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Na licu mjesta se vrši uviđaj.

"Policijske aktivnosti na pronalasku navedena dva lica i rasvjetljavanju krivičnog djela su u toku", saopšteno je iz policije.

Prema informacija Cetinjskog lista, u trenutku kada je napadač pucao, bašta lokala bila je puna.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.