Gvinet Paltrou ima recept za uspješan brak: Viđam se s mužem samo četiri dana nedjeljno
Gvinet Paltrou

Gvinet Paltrou ima recept za uspješan brak: Viđam se s mužem samo četiri dana nedjeljno

Iako su praktično tek započeli bračni život, holivudska glumica Gvinet Paltrou i njen suprug Bred Falčuk ne žive zajedno.

Njih dvoje žive na potpuno nekonvencionalan život. Par se vjenčao prošlog septembra, nakon čega su otišli na Maldive sa njenom djecom. 

Na Maldivima im se pridružio njen bivši muž, muzičar Kris Martin. 

Ona je u intervjuu za "Sandej tajms" otkrila da sa svojim mužem provede samo četiri dana nedjeljno, a da preostala tri ide da spava u "svojoj kući". 

"Svi moji prijatelji koji su u braku smatraju da je način na koji mi živimo idealan i da ne bi trebalo da ga mijenjamo", istakla je Gvinet. 

Glumica je takođe otkrila da je o ovoj situaciji razgovarala sa svojom učiteljicom intimnosti Mikaelom Boem, koja joj je dala odobrenje za taj potez. 

I dok joj ovakav život u braku veoma prija, Gvinet kaže i da podržava novu vezu njenog bivšeg supruga Krisa, koji je trenutno s glumicom Dakotom Džonson, zvijezdom filmova "Pedeset nijansi sive". 

Otkrila je da su svi zajedno proslavili Božić i njen i Bredov brak na Maldivima, te se našalila da je to bio njihov porodični medeni mjesec. 

Inače, 46-godišnja glumica se u istom intervjuu požalila da su joj svi govorili da joj je život gotov kada je napunila 40 godina, s čim se ona nikako nije složila te tvrdi da je u poslednjih šest godina proživjela najbolje godine svog života.

Super žena

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.