Dubrovnik: Milijarderi odbili da plate račun od 50 hiljada eura, intervenisala policija

Dubrovnik: Milijarderi odbili da plate račun od 50 hiljada eura, intervenisala policija

U dubrovačku luku proteklog vikenda uplovila je jahta Yas duga 141 metar čiji je vlasnik šeik Hamdan bin Zajed Al Nahjan, a koju koristi i njegov sin Mohammed bin Salman. Jahta je stigla iz Tivta.

Odmah te večeri kada se jahta vezala u Gružu ekipa s jahte Yas pohitala je u Culture Cub Revelin, popularni klub u starom gradskom jezgru. 

Kako nezvanično doznaje Dubrovački dnevnik, jedan od gostiju s jahte u klubu je tokom večeri častio hostese skupim šampanjcem, a navodno je društvo popilo za 50 hiljada eura.

Jedan iz društva koji je trebao platiti račun je odbio platiti račun za piće hostesa pa je u cijelu priču s naplatom računa došla i služba obezbjeđenja, a potom i policija.

bf4f37b642d54bfb7e1c

Foto:Pixcell

Policija je muškarca mlađe životne dobi privela u Policijsku stanicu a on je potom uz pomoć drugih gostiju platio račun koji je premašivao 375 hiljada kuna (preko 50 hiljada eura).

Bogatstvo porodice se procjenjuje na desetak milijardi dolara. Preduzeća Mohammedovog oca broje više od 50 hiljada zaposlenih, a vlasnik je i treće najveće jahte na svijetu duge 162 metra.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.