Policija traga za Šiljem i  Ivovićem zbog ubistva Šarovića

Poslednji bili sa žrtvom

Policija traga za Šiljem i Ivovićem zbog ubistva Šarovića

Policija traga za Nikolom Ninom Ivovićem iz Herceg Novog i bosanskim državljaninom Dušanom Šiljem zbog sumnje da su u četvrtak ubili Stefana Šarovića (31) u dvorište vile „Akacija hil“ u kojoj je živio.

Svi su operativno poznati istražiteljima zbog šverca droge, pa se motiv ubistva krije upravo u tim poslovima.

Istražitelji su na osnovu brojnih tragova utvrdili da je nekoliko dana prije zločina došlo do sukoba između Šarovića sa Šiljem i Ivovićem. Policija ima saznanja o tom sukobu, kao i snimke koji potvrđuju da su osumnjičeni posljednji bili sa žrtvom.

Inspektori su, prikupivši sva saznanja isključili mogućnost da se radi o sukobu kriminalnih klanova, jer se osumnjičeni ne dovode u vezu ni sa jednom grupom.

Ivović je hapšen u Bijelom Polju i u Beogradu zbog droge i osuđivan je zbog tog krivičnog djela. Šilj je rođen u Bosni i Hercegovini, ali duže vrijeme živi u Herceg Novom.

Iako su istražitelji sklopili mozaik i utvrdili da Ivović i Šilj stoje iza ubistva, ne isključuju mogućnost da je još neka osoba uključena u zločin. Tim tragom, ispituju da li su osumnjičeni po nečijem nalogu ubili Šarovića ili je ipak u pitanju dilerski dug.

Inspektori su tragajući za osumnjičenima pretresli još neke bezbjednosno interesantne osobe za koje imaju saznanja da su bliski sa Ivovićem I Šiljem.

Šarović je ubijen u četvrtak u 15.20 časova iz vatrenog oružja u naselju Počukac, u Đenovićima, u dvorištu vile ,,Akacija hil“, gdje je i pronađeno njegovo tijelo.

Prije likvidacije sjedio je sa dvije osobe u lokalu nedaleko od mjesta zločina.

U Šarovića je ubica ispalio više hitaca, a nakon toga sa saučesnikom koji ga je čekao na motoru pobjegao.

Istražitelji su pronašli motor u šumi, koja se nalazi u blizini vile i očekuju da će izolovati DNK tragove osumnjičenih i tako materijalno potvrditi da iza zločina stoje Ivović i Šilj.

Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.