Aco Pejović poklonio deset violina i pet violončela Muzičkoj školi Vasa Pavić u Podgorici
Sa koncerta u Podgorici

Aco Pejović poklonio deset violina i pet violončela Muzičkoj školi Vasa Pavić u Podgorici

Pjevač Aco Pejović, poklonio je instumente Muzičkoj školi “Vasa Pavić” u Podgorici. Aco je školi u kojoj je sticao prva muzička znanja donirao deset violina, pet violončela i deset pulteva.

Direktorka pomenute Umjetničke srednje škole za muziku i balet Zoja Đurovic bila je Pejovićeva profesorka tokom njegovog školovanja, a mnogo njegovih prijatelja iz đačke klupe sada rade kao profesori u pomenutoj školi.

Shodno tome Aco je imao prilike i da čuje s skojim se sve problemima susrijeću, a kako je i sam bio učenik iste, nije mnogo razmišljao, nego kupio potrebne instrumente za talentovane đake.

Donacija je uručena dan prije nego je njegova generacija proslavila godišnjicu maturske večeri, u čiji su se organizaciju uključili upravo Aco i njegov kum Nebojpa Mrvaljević.

"Ne bih mnogo govorio o ovoj temi, želio sam samo da pomognem talentovanim klincima i mojim prijatrljima da novac ne bude kamen spoticanja u njihovom obrazovanju i radu ove fenomenalne škole" rekao je Aco za Alo.

IMG20190607WA00481000x01

Podsjetimo, na Dan nezavisnosti Pejović je u Podgorici, gdje je neko vrijeme živio i imao svoj bend, održao koncert kojem je prisustvovalo više hiljada ljudi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.