Pančevo: Pucnjava u teretani, metak bokseru okrznuo glavu
Foto:Tanjug

Pančevo: Pucnjava u teretani, metak bokseru okrznuo glavu

Bokser iz Pančeva ranjen je danas u teretani u naselju Kotež 2, a policija je uhapsila osumnjičenog, prenose beogradski mediji.

Kako navode, bokseru su rane konstatovane u Opštoj bolnici Pančevo, gde mu je pružena ljekarska pomoć, nakon čega je pušten na kućno liječenje.

Policija u Pančevu uhapsila je Zorana S. (56) zbog ranjavanja boksera.

Prema prvim informacijama, prenose mediji, osumnjičeni je nakon fizičkog obračuna ispalio dva hica u boksera i pogodio ga u nogu, a drugi hitac mu je okrznuo glavu.

Osumnjičeni je odmah uhapšen, a zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo "ubistvo u pokušaju" i "nedozvoljeno nošenje oružja", protiv lica je po nalogu tužilaštva određeno zadržavanje do 48 časova.

U tom roku će biti sproveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Pančevu, navode mediji.

Ranjavanje se dogodilo u teretani u Ulici Moše Pijade u naselju Kotež 2.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.