Vatrogasci spasili bosog Makedonca iz trnja
Foto: Ilustracija

Akcija spasavanja trajala sat vremena

Vatrogasci spasili bosog Makedonca iz trnja

Makedonskog državljanina M.V. (40) koji se izgubio u šumi iznad željezničkog tunela Ratac, spasili su danas pripadnici Službe zaštite i spasavanja.

Kako se Makedonac našao na brdu, neadekvatno obučen, na 150 metara iznad pruge za sada nije poznato, ali kad su ga pronašli vatrogasci bio je zaglavljen na nepristupačnom terenu koji je obrastao dračama i žukom.

U „avanturi“ Makedonac je pocjepao papuče tako da bos nije mogao kroz trnje te mu je bila neophodna pomoć da se izbavi iz nezavidne situacije.

Nakon što su obavješteni, na Ratac su došla tri vatrogasca jednim varogasnim vozilom.

Akcija spasavanja trajala je sat i 15 minuta.

"Sreća je da čovjek nije povrijeđen osim što je zadobio ogrebotine od trnja po nogama", kazao je načelnik Službe zaštite i spasavanja Amir Muslić, prenosi Jedro.me.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.