U Japanu se vjenčavaju uz omiljenog lika iz crtaća (VIDEO)
Foto: Screenshot

U Japanu se vjenčavaju uz omiljenog lika iz crtaća (VIDEO)

Bilo da ste odrasli uz Pokemon igračke ili da ste postali fan tek kasnije uz igricu "Pokemon gou", sada je moguće ostvarenje vaših snova - ukoliko oni uključuju prisustvo ovih likova na vašem vjenčanju.

Naime, "Eskrit" je japanska kompanija specijalizovana za vjenčanja, a u saradnji s kompanijom "Pokemon" nudi i službena licencirana, pokemonska vjenčanja - profesionalno osmišljeni događaj koji izvode stručnjaci iz odjeljenja za licenciranje komapnije "Pokemon".

Kao dio vjenčanog paketa dolaze i dvije Pikaču maskote, koje na vašem vjenčanju mogu biti konobari, mogu da nose prsten, mogu biti kum ili kuma ili jednostavno, samo dio svatova.

Uz posebne goste, nikako se ne slaže tradicionalna hrana kao što je sarma ili torta od vanile. Na ovom vjenčanju gosti uživaju u "Pikaču hrani", kao i u desertima u obliku "Poke lopti", piše Insajder, a prenosi 24sata.hr.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.