U zabavnom parku pukla vrteška na dva dijela: Povrijeđena djeca
Foto: EPA

Španija

U zabavnom parku pukla vrteška na dva dijela: Povrijeđena djeca

Najmanje 28 osoba, većinom djece, povrijeđeno je u nesreći u zabavnom parku San Hose de la Rinkonada u blizini Sevilje, saopštile su španske vlasti.

Prema navodima španskih medija, izgleda da je vrteška pukla na dva dijela, prenosi AP.

Očevici su rekli da su prisustvovali "horor scenama" pošto se prepolovio sistem za podršku vrteške, posle čega su oni koji su bili na njoj pali na zemlju, a metal ih je priklještio, prenosi Dejli mejl. 

Opštinske službe za vanredne situacije u Sevilji saopštile su da je devetoro povrijeđenih prevezeno u lokalne bolnice. 

Prema navodima gradskog vijeća La Rinkonade, vožnja na vrtešci je prošla bezbjednosnu inspekciju. 

Lokalne vlasti istražuju uzrok kvara, prenosi Tanjug.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.