Prava CG: Odluka Tumbakovića osvjetlila obraz našem narodu
Tumbaković

Prava CG: Odluka Tumbakovića osvjetlila obraz našem narodu

Prava Crna Gora se najiskrenije zahvalila dojučerašnjem selektoru fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiši Tumbakoviću, ali i fudbalerima Crvene Zvezde, na odluci da ne učestvuju u meču sa reprezentacijom takozvanog nezavisnog Kosova.

"Gospodin Tumbaković je po ko zna koji put pokazao da je gospodin i na terenu, ali i van terena.Polazeći od činjenice da neke stvari u životu, poput obraza čovjeka, pa i obraza cijele države - nemaju cijenu - smatramo da je odluka gospodina Tumbakovića da ne predvodi crnogorsku reprezentaciju na sinoćnjem meču - bila odluka koja je osvjetlala obraz našem narodu.", saopšteno je iz Prave CG.

Iz te partije su podsjetili na riječi premijera Duška Markovića koji je istakao je protiv crnogoroskog priznanja Kosova bilo 85% građana Crne Gore i poručili da nikad neće pristati na tu , kako su kazali, istorijsku nepravdu.

Čestitali suTumbakoviću uz želju da što prije pronađe novi angažman.

"Na muci se poznaju junaci", naveli su iz Prave CG.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.