FSCG smijenio Tumbakovića
Tumbaković

Zbog odluke da ne vodi utakmicu protiv Kosova

FSCG smijenio Tumbakovića

Fudbalski savez Crne Gore smijenio je selektora Ljubišu Tumbakovića zbog odluke da ne vodi utakmicu protiv Kosova.

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore održao je sinoć vanrednu sjednicu uzrokovanu dešavanjima u i oko „A“ reprezentacije uoči utakmice trećeg kola kvalifikacija za EURO 2020 protiv selekcije Kosova.

"Članovi Izvršnog odbora donijeli su jednoglasnu odluku o smjeni dosadašnjeg selektora nacionalne selekcije Ljubiše Tumbakovića zbog odluke da ne vodi ekipu na pomenutoj utakmici, što predstavlja neprijatno iznenađenje i kršenje profesionalnih obaveza definisanih ugovorom.Takođe, Izvršni odbor je odlučio da nacionalni tim na utakmici sa Češkom sa klupe predvodi tandem Miodrag Džudović i Dragoje Leković.", saopšteno je iz FSCGa..

Članovi Izvršnog odbora izrazili su ogromno žaljenje što su pritisci iz pojedinih krugova učinili da u ovom važnom meču za nacionalni tim ne nastupe Filip Stojković i Mirko Ivanić, i što su nesportske stvari u ovom slučaju pobijedile fudbal i sport.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.