Počinje projekat „Norveška za vas – Crna Gora“, podrška razvoju manje razvijenih opština
ilustracija

Počinje projekat „Norveška za vas – Crna Gora“, podrška razvoju manje razvijenih opština

Vlada Crne Gore, kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne servise (UNOPS) i ambasada Kraljevine Norveške, obilježiće u ponedeljak 10. juna početak projekta„Norveška za vas – Crna Gora“ kroz koji će do kraja 2020. biti pružena podrška razvoju manje razvijenih crnogorskih opština.

 Projekat finansira Kraljevina Norveška sa 1,4 miliona eura.

Projekat „Norveška za vas – Crna Gora” koji sprovodi Kancelarija UNOPS, ima za cilj da doprinese ujednačenom socio-ekonomskom razvoju Crne Gore, kroz povećanje mogućnosti za zapošljavanje, podršku socijalnoj koheziji i unapređenje lokalne infrastrukture u manje razvijenim opštinama Crne Gore.

Projekat je usklađen sa relevantnim nacionalnim strategijama Crne Gore u oblasti zapošljavanja i ujednačenog regionalnog razvoja, kao i sa Agendom održivog razvoja do 2030. godine čiji je Crna Gora potpisnik, saopšteno je  iz Sistema UN u Crnoj Gori.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.