Nikšićanka prijavila komšiju da je seksualno zlostavljao u njenoj kući
Foto: Ilustracija

Nikšićanka prijavila komšiju da je seksualno zlostavljao u njenoj kući

Nišićka policija uhapsila je mušku osobu staru pedeset pet godina zbog sumnje da je nad svojom komšinicom (51) počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje, potvrđeno je iz Uprave policije.

Nikšićanka je prijavila komšiju da je u aprilu ove godine seksualno uznemiravao u njenoj kući.

Ona je policiji kazala da je komšija na silu ušao u njenu kuću, da je napao, te da joj je skidao odjeću. Međutim, ona mu je pružala otpor i vikala pa je on napustio njenu kuću, prenosi CdM.

O ovom slučaju je obaviješten nadležni tužilac po čijem nalogu je osumnjičeni uhapšen i nakon saslušanja mu je određen pritvor.

Zbog zaštite žrtve iz policije je pojašnjeno da neće saopštavati njen identitet, kao ni osumnjičenog.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.