Anisimova pobijedila Halep, plasirala se u polufinale Rolan Garosa
Anisimova

Anisimova pobijedila Halep, plasirala se u polufinale Rolan Garosa

Američka teniserka Amanda Anisimova plasirala se danas u polufinale Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu, pošto je pobijedila branioca titule Rumunku Simonu Halep poslije dva seta, 6:2, 6:4.

Anisimova je pobedila treću teniserku svijeta posle 68 minuta. Ona je prvi set dobila posle manje od pola sata i dva napravljena brejka. U drugom setu je povela sa 4:1, Halep je uspjela da dođe do 3:4, ali je Amerikanka u 10. gemu ponovo napravila brejk i prvi put u karijeri se plasirala u polufinale nekog grend slem turnira, prenosi Beta.

Anisimova, 51. na WTA listi, će u polufinalu igrati protiv pobjednice duela Australijanke Ešli Barti i Amerikanke Medison Kiz.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.