Demokrate: Ukoliko video nadzor i policijska istraga potvrde medijske navode Tomčić da podnese ostavku

Demokrate: Ukoliko video nadzor i policijska istraga potvrde medijske navode Tomčić da podnese ostavku

Povodom medijskih objava da je za potrebe službe Skupštine Opštine Žabljak utrošeno 884.76 eura na alkohol, Demokrate su danas saopštile da su dobili potvrdu da najveći dio kupljenog alkohola završava na stolu gospodina Vidoja Tomčića .

"Tomčić je, kako mediji prenose,učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je na pješačkom prelazu oborio turistu. Građanima Žabljaka nije strano da je gospodin Tomčić  boem i da više vremena provodi po lokalnim kafanama, nego na radnom mjestu.Svako je slobodan da u svoje slobodno vrijeme radi šta misli da je najbolje, ali podsjećamo da je gospodin Tomčić, funkcioner koji od novca svih građana svog mjeseca inkasira platu u visini od 1135 eur i da je obavezan da časno i moralno obavlja svoju funkciju.", navode Demokrate.

Iz te partije očekuju da ćeo vrlo brzo imati odgovore od policije na sledeža pitanja:

"- Ko je vozio službeno auto registarskih oznaka CG ŽB014 koje obično vozi gospodin Tomčić, a koje je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi?- Da li je na dan udesa policija uzela izjavu od gospodina Tomčića u službenim prostorijama?- Ukoliko jeste da li je gospodin Tomčić pristao na alko-test?- Da li su izuzeti snimci sa kamera na mjestu saobraćajne nesreće?- Ukoliko to nije bio gospodin Tomčić, ko je upravljao vozilom koje je u vlasništvu svih građana?",

Demokrate poručuju da ukoliko video nadzor i policijska istraga potvrde medijske navoge  i svjedočenja očevidaca da je upravo dotični funkcioner upravljao službenim autom i da je u alkoholisanom stanju ugrozio život stranog državljanina od institucija sistema očekuju adekvatan odgovor i procesuiranje a od gospodina Tomčića, predsjednika SO, ostavku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.