Carević donirao platu porodici dječaka Iva Radulovića kojem je potrebna pomoć za liječenje
Foto:Opština Budva

Carević donirao platu porodici dječaka Iva Radulovića kojem je potrebna pomoć za liječenje

Gradonačelnik Budve Marko Carević donirao je svoju platu porodici dječaka Iva Radulovića kojemu je potrebna pomoć za liječenje.

Ivo Radulović ima 12 godina i korisnik je Fondacije “Budi human“, humanitarnog udruženja koje pomaže u pribavljanju sredstava za liječenje oboljele djece.

Ivu je postavljenja dijagnoza teškog oblika autizma kada je imao dvije godine, a za terapiju matičnim ćelijama na klinici Liv hospital u Turskoj, koja se pokazala kao odlična u tretiranju njegove bolesti potrebna su velika novčana sredstva, koja njegova porodica ne može da obezbijedi.

"Predsjednik Opštine Budva nastavio je sa doniranjem svojih mjesečnih primanja onima kojima je novac neophodan za osnovne životne potrebe, skrećući tako na simboličan način pažnju društva na one među nama kojima malo našeg razumijevanja i humanosti može mnogo da znači.U to ime, predsjednik Marko Carević pozvao je sve građane da ukoliko su u prilici, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognu korisnicima Fondacije "Budi human".", saopšteno je iz njegovog kabineta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.