Ona je zvanično najplačenija pjevačica: Njeno bogatstvo procijenjeno je na 600 miliona dolara
Rijana, foto: Profimedia

Skinula sa trona Madonu

Ona je zvanično najplačenija pjevačica: Njeno bogatstvo procijenjeno je na 600 miliona dolara

Sa bogatstvom procijenjenim na 600 miliona dolara, pjevačica Rijana sigurno zna šta znači "rad, rad i samo rad", kako je i otpjevala u svom hitu iz 2016. godine.

Rijana je naime, sa trona najplaćenije pjevačice skinula Madonu i tako postala najbogatija žena u muzičkoj industriji. 

Skinuvši Madonu sa trona, pjevačica (31) sa Barbadosa se tako našla na samom vrhu Forbsove liste najplaćenijih.

1521669profimedia0374819229ff

Foto: Profimedia

To što je postigla ovaj uspjeh, nimalo ne čudi s obzirom na to da je kroz proteklih nekoliko godina osnovala veoma uspješnu kozmetičku kompaniju "Fenty Beauty". 

Takođe, lansirala je brend donjeg veša "Savage x Fenty", a prije nekoliko nedjelja je postala i dizajner luksuznog brenda odjeće i modnih dodataka "Fenty". 

Na listi iza Rijane nalazi se Madona sa procijenjenim bogatstvom na oko 570 miliona dolara, Selin Dion sa oko 450 miliona dolara i Tejlor Svift sa oko 360 miliona dolara.

Super žena

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.