Potraga kod Trstenika: U poplavama nestao čovjek
Foto: Novosti/S.Babović

Potraga kod Trstenika: U poplavama nestao čovjek

Mještanin V.C. (60) iz Selišta kod Trstenika, gdje se već tri dana vodi borba sa poplavama, nestao je sinoć kada je krenuo da obiđe njivu, saznaju "Novosti".

Prema prvim informacijama sa terena, nestanak ovog poljoprivrednika prijavljen Policijskoj upravi Kruševac i potraga je u toku.

Sa namjerom da obiđe svoje imanje i to zbog poplava sa kojim se bori cio kraj, V.C. je krenuo na traktoru, ali mu se gubi trag u ataru naseljenog mjesta Selište.

Pripadnici MUP, ali i mještani tragaju za nestalim. Ni traktoru kojim je upravljao za sada nema traga, navode "Novosti".

Veći dio Selišta je praktično pod vodom i mnogi strahuju od najgoreg scenarija.

U ovom mjestu kod Trstenika, još u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima, zbog bujanja Riljačke rijeke direktno je bilo ugroženo 80 kuća. Situacija se juče pogoršala, jer je rijeka do teme mjere nadošla da je dostigla nivo mosta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.